H10 Pro Smartwatch // Apple series 8 Replica

 


Το H10 Pro είναι ένα νέο μοντέλο, πιστός κλώνος του Apple series 8 (1:1), το οποίο διαθέτει οθόνη IPS 1.91 ιντσών με ανάλυση 320*386 pixel, NFC, GPS και πληθώρα μετρήσεων όπως: καρδιακούς παλμούς,θερμοκρασία σώματος,πίεση κτλ

Είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS μέσω της εφαρμογής Qifit



Σχεδιασμός

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία παρακάτω, το H10 Pro έρχεται σε τετράγωνο σχήμα, με ιδιαίτερο στύλ, και είναι ένα πιστό αντίγραφο του Apple series 8. Οι διαστάσεις του είναι 45*38*10.8mm και ζυγίζει περίπου 50 γραμμάρια. Υπάρχει κουμπί/συντόμευση δεξιά, καθώς και το βασικό κουμπί/ροδέλα που μας εισάγει στο κεντρικό μενού. Επίσης διαθέτει ακουστικό και μικρόφωνο για κλήσεις μέσω Bluetooth. Απο κάτω διαθέτει τους σένσορες για τις μετρήσεις του σώματος, καθώς και μαγνητικές επαφές για ασύρματη φόρτιση.





Το σώμα του H10 Pro είναι κατασκευασμένο απο αλουμίνιο, και το λουράκι του απο σιλικόνη. Όσον αφορά την οθόνη του, διαθέτει οθόνη αφής με 2.5D τζάμι.


Χαρακτηριστικά

Το H10 Pro είναι αδιάβροχο με IP68, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείται ένω πλένετε τα χέρια σας ή κάποια βροχερή ημέρα, όχι όμως ενώ κάνετε μπάνιο. Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών παίρνει μετρήσεις 24/24 και απο σύγκριση που έγινε με οξύμετρο, είναι αρκετά ακριβής. Το μοντέλο αυτό διαθέτει επίσης καταγραφή διάρκειας ύπνου καθώς και μετρητή βημάτων που βοηθάει στον υπολογισμό των θερμίδων που καίμε καθημερινά.




Ο επεξεργαστής του H10 Pro είναι ο καινούριος Realtek 8762DΤ, ο οποίος παρέχει μια απόλυτα smooth εμπειρία στον χρήστη και η μπαταρία του είναι 260mAh που μας δίνει 5-7 ημέρες αυτονομίας με κανονική χρήση. 


Link για αγορά του H10 Pro:

H10 Pro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

S46 Smartwatch

HK8 Pro Max Ultra watch // Apple Watch Ultra Replica